Zdeněk Pohlreich: Na spojení Forejta s McDonald’s mi vadí jediná věc. Michelin je stále záhadou

Partnerem podcastu je investiční platforma Investown. Více zjistíte pod tímto odkazem: https://www.investown.cz/?ref=martinklesnil

⚠️ Hlasování v Křišťálové Lupě: https://kristalova.lupa.cz/hlasovani/?setSubjects=1855

🎁 Pokud vás rozhovor bavil a chtěli byste slyšet ještě bonus, tak můžete na Patreonu, kde zároveň podpoříte naši tvorbu:
➡️ https://www.patreon.com/ukulatehostolu

🤝 Staň se členem Rytířů kulatého stolu a získej přístup k výhodám:
https://bit.ly/3ASIKST

🎧 Zdeněk Pohlreich je šéfkuchař, gastronom a podnikatel. Se Zdeňkem jsme v rozhovoru probírali konec restaurace U Štěpána, mafiánské praktiky, zahrádky bez obsluhy, kluka s kamením a kluka s řetízkem ve špatném hrníčku, spolupráci Přemka Forejta s McDonaldem, začátky podnikání, provozování restaurace ve Švýcarsku, gastronomické ocenění, zákulisí ocenění Michelin, setkání s Gordonem Ramsaym, doporučení na nejlepší restaurace, gastromapu Lukáše Hejlíka, připravovanou cukrárnu Café Imperial Dolce, odmítnutí Stardance či automobilovou historii.

🔹 Instagram:
U Kulatého stolu: https://www.instagram.com/ukulatehostolu
Martin Klesnil: https://www.instagram.com/martinklesnil
Patrik Fiala: https://www.instagram.com/patrikfdf

💰 Jednorázová podpora:
https://bit.ly/2PmcTVi Paypal
https://bit.ly/2DvDn45 Streamlabs (Visa, Mastercard, AMEX, Paypal)

📧 Kontaktní email:
info@forcapture.com

📢 Odkaz na druhý kanál Best of U Kulatého stolu, kde jsou ty nejlepší části ze všech rozhovorů: ➡️ http://bit.ly/best-of-kulaty-stul

Postprodukce: Jakub Kameník

(Visited 4 times, 1 visits today)

Další videa